En skamfläck för samhället

Text: Boende i Dalköpinge
Publicerad 20 april 2012 6.30 Uppdaterad 20 april 2012 6.30
Större eller mindre text

Insändare.
Angående busskurer som KN skrev om (den 12 april).

Busskuren vid Kaptensvägen är rena skamfläcken för samhället. Alla busskurer längs 3:ans linje är snygga med glas som skyddar för vänder och vind, men ljus och en bänk samt en papperskorg.

Busskuren vid Kaptensvägen är i perforerad plåt som det blåser rakt igenom och där finns ingen bänk. Gamla människor står och stöttar sig mot trädet uppe vid hållplatsen. Det finns en papperskorg där botten snart ramlar ur på grund av rost. Busskuren är dessutom tio meter från vägen och man kan inte stå i den när det är mörkt eftersom chauffören inte kan se om där står någon och väntar.

Sist men inte minst. Efter ett regnväder står det upp till sju cm vatten runt hela busskuren i en cirkel på ungefär fyra-fem meter. Man kan inte stå där med vanliga skor.

Är inte en busskur till för att man ska kunna stå där när vädret är dåligt? Den är ju satt på det mest olämpliga stället i omgivningen. Den värsta hålan som finns där.

Jag tycker att ansvariga ska ta sig en titt och kanske samtidigt titta på det stora hålet som finns några meter från busskuren vid Kaptensvägen-Gislöv strandväg.

Jag tycker inte att människor som säger till om detta ska få till svar att "Det inte är så farligt".

Större eller mindre text20 läsare har reagerat på denna artikel

45% är glada

25% är likgiltiga

10% är nyfikna

20% är arga


Hur reagerar du på "En skamfläck för samhället"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
  • avatar Springer Power  15 timmar sedan
  • Finns antaglingen inga pengar. Det är mycket det inte finns pengar till i Trelleborgs kommun nuförtiden. Vart har dom tagit vägen? Pengarna alltså...........förr hade vi råd. Just Trelleborgs Kommuns förfall tycker jag diskuteras allt oftare i massmedia.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu