Värderingarna är det viktigaste

Text: Eva Karin Hempel
Publicerad 16 november 2011 6.30 Uppdaterad 15 december 2011 23.50
Större eller mindre text

Insändare.
Det är inte företagsformen som avgör kvaliteten inom äldreboenden, utan vilka värderingar som de ansvariga för verksamheten har.
Min far bor sedan 2009 på Förenade Cares boende på Högalid och bättre omvårdnad kan jag inte tänka mig finns. Trevlig angagerad personal som bryr sig om de boende. Många olika maträtter att välja mellan och ett stort utbytte av aktiviteter både på boendet och utanför. 
Varför kan inte media lyfta fram de goda exemplen privata och kommunala. Visst är det oerhört viktigt med granskning, men också beröm till alla de som dagligen lägger ner sin själ i god omvärdnad av våra äldre.

Större eller mindre text14 läsare har reagerat på denna artikel

71% är glada

0% är likgiltiga

14% är nyfikna

14% är arga


Hur reagerar du på "Värderingarna är det viktigaste"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
  • noavatar birgittasandblom  6 dagar sedan
  • Ännu en positiv insändare som har fått med sin anhörig uppleva det goda som finns men inta alla förunnat. Självklart behöver vi det positiva. Men det som sker och har skett med alla missförhållanden är ett faktum och det måste åtgärdas med akuta nya upplägg hur vården bör drivas med en bättre kvalité .Detta som du fått  kallas god vård med empati för våra åldringar och som får uppleva med sina sinnen. En tacksamhetstanke till alla som vistas där och den personal som finns här i vår lilla stad.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu